Mikä on EKO DPF :n ratkaisu?

Me EKO DPF :llä käytämme suodatinten puhdistamiseen ainutlaatuista, varta vasten suodatinten pesuun suunniteltua pesulaitetta. Laitteelle on myönnetty TÜV NORD –sertifikaatti, sekä sen pesumenetelmälle patentti. Riippumattomien tutkimuslaitosten tekemien testien perusteella laite palauttaa suodattimen alkuperäisen toiminta-asteen jopa 98% alkuperäisestä. Muihin markkinoilla oleviin menetelmiin (aiemmin mainitut) verrattuna laite on varmatoiminen ja ekologinen.

“Helppo ja yksinkertainen ongelman ratkaisija”

Pesulaite käyttää suodatinten puhdistamiseen ainoastaan vettä ja pientä määrää erityistä pesuliuosta. Pesu ei vaadi korkeita paineita, lämpötiloja tai vaarallisia kemikaaleja, jolloin riskiä suodattimen vahingoittumiselle ei ole. Mieto pesuaineliuos irrottaa suodattimesta kaiken noen, tuhkan ja öljyn, sekä muut suodattimeen kertyvät ainejäämät. Irrotettu lika jää laitteen omiin suodattimiin, joita vaihtamalla haitallisten aineiden jälkikäsittely helpottuu. Laite myös kuivaa suodattimen pesun jälkeen, sekä mittaa suodattimen tuottaman vastapaineen ja virtausmäärän ennen ja jälkeen pesun, jolloin suodattimen puhtausasteesta voidaan aina varmistua.

Pesua varten suodatin (katalysaattori, hiukkassuodatin tai SCR-järjestelmä) täytyy irrottaa ajoneuvosta, jotta se voidaan asettaa pesulaitteeseen kiinni. Pesun jälkeen suodatin on valmis kiinnitettäväksi takaisin ajoneuvoon. Useat ajoneuvot vaativat kuitenkin asennuksen jälkeen tapauksesta riippuen vielä järjestelmätestauksen, regeneroinnin/sopeutuksen tai riittävästi ajokilometrejä järjestelmän vikakoodien ja -valon nollaamiseksi.