EKO DPF - yhteydenottolomake

Tällä lomakkeella voit jättää tarjouspyynnön ja tiedustella vapaita aikoja DPF -suodattimen tai katalysaattorin pesulle. Täydennä lomakkeeseen pyydetyt tiedot ja otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

hiukkassuodattimen pesu ja puhdistus - eko dpf


  SähköpostillaPuhelimitse

  EKO DPF - Partnerit

  Valikosta löydät viralliset EKO DPF – Partnerit paikkakunnittain. Avaa valikko painamalla paikkakuntaa alla ja löydät lähimmän palveluntarjoajan:

  Henkilö- ja pakettiautot

  1. Das Auto Huolto Oy – Suomenoja, Hyljekuja 5, Espoo
  2. Das Auto Huolto – Koskelo, Koskelontie 15, Espoo
  1. Autosähkö Marjoniemi – Rajakatu 2, Haapajärvi
  1. Aallon Auto Oy – Autohuolto Herttoniemi, Mekaanikonkatu 25
  2. Aallon Auto Oy – Bosch Car Service Herttoniemi, Laivalahdenkatu 8
  3. Das Auto Huolto – Konala, Ristipellontie 25, Helsinki
  1. Reijon Diesel Oy – Virsumäentie 81, Kotka
  1. Tehtaankadun Autohuolto Oy – Tehtaankatu 3, Riihimäki
  1. Tampereen HLS-Auto Oy – Vehnämyllynkatu 23, Tampere
  1. Autosähkö ja Dieselhuolto Oy Häkkinen – Autokatu 1, Turku
  1. Aallon Auto Oy – Autohuolto Tammisto, Arinatie 4, Vantaa
  2. DA HUOLTO – Nietostie 10, Vantaa

  Kuorma-autot ja raskaskalusto

  1. Suomen Kuljetuslaite Oy – Hakkilankaari 4, Vantaa
  2. DA HUOLTO – Nietostie 10, Vantaa

  Usein kysyttyjä kysymyksiä

  Katalysaattori on ollut vaatimuksena henkilautoissa bensiinimoottoreilla varustetuissa vuodesta 1991 ja dieselmoottorisissa 2009 jälkeen. Hiukkassuodatin tuli dieselmoottoreihin pakolliseksi vuonna 2007. Auton suodattimien olemassaolo selviää yleensä ajoneuvon rekisteritiedoista.

  Suodattimet (Hiukkassuodatin, katalysaattori, AdBlue-järjestelmä) suodattavat pienhiukkaspäästöjä ja muuttavat erilaisten kemiallisten reaktioiden avulla pakokaasuista haitallisia päästöjä vaarattomampaan muotoon.

  Pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmien avulla ajoneuvon pienhiukkas- ja kasvihuonepäästöjä saadaan pienennettyä merkittävästi. Ne vähentävät pakokaasujen vaikutusta ympäristöllemme ja terveydellemme.

  Pakokaasujen käsittelyjärjestelmä saattaa vikaantua monesta eri syystä. Yleisimpänä on hiukkassuodattimen tukkeutuminen noesta käytön vähyyden tai moottorivian takia. Myös katalysaattorit ja AdBlue-järjestelmät saattavat vikaantua esimerkiksi viallisen anturin tai mekaanisen rasituksen takia.

  Osa valmistajista sisällyttää esimerkiksi hiukkassuodattimen vaihdon ajoneuvon huolto-ohjelmaan, mutta aina näin ei ole. Suodattimen vaihtamisen hinta saattaa nousta kalliiksi, jopa tuhansiin euroihin. Siksi pakokaasujen käsittelyjärjestelmän kunnosta kannattaa varmistua kysymällä asiasta huollon yhteydessä, tai käyttämällä suodattimet pestävänä EKO DPF:llä jo ennen ongelmien ilmaantumista. Lähtökohtaisesti suodattimet voidaan aina myös puhdistaa, jolloin niiden käyttöikä pitenee ja ajoneuvo täyttää sille asetetut päästöluokitukset. Samalla säästetään myös kustannuksissa.

  Pakokaasujen käsittelyjärjestelmän muuttaminen tai käytöstä poistaminen on laitonta. Kuitenkin viimevuosina etenkin hiukkassuodatinten ja AdBlue-järjestelmien käytöstä poisto on yleistynyt. Syynä tähän on usein kalliiden suodattimen vaihto- tai lisäainekustannusten välttäminen. Samalla kuitenkin ajoneuvosta tehdään vaarallinen sekä ympäristölle, että ihmisten terveydelle.

  yhteistyössä eko dpf -kumppaneina

  Jälleenmyyjämme palvelevat hiukkassuodattimien ja katalysaattorien pesussa, irrottamisessa, ja sen asennuksessa. Voit ottaa suoraan yhteyttä meihin tai lähimpään EKO DPF -jälleenmyyjääsi!

  Oletko kiinnostunut yhteistyöstä EKO DPF :n kanssa? Ota meihin yhteyttä ja palvelemme mielellämme!